Om brannmurinnstillinger

Brannmurinnstillingene i Norton 360 Online sjekker datamaskinens Internett-tilkobling for å beskytte den mot uønsket kommunikasjonsaktivitet og Internett-inntrenging.

Følgende kategorier er tilgjengelige i vinduet Innstillinger for brannmuren :

Generelle innstillinger

Her kan du aktivere de generelle brannmurfunksjonene og tilpasse portene som datamaskinen bruker til å vise websider

Generelle innstillinger lar deg styre hvordan brannmuren skal håndtere uvanlige protokoller og nettverkstrafikk til og fra datamaskinen. I henhold til de generelle innstillingene, tillater eller blokkerer brannmuren innkommende og utgående tilkoblingsforsøk og deling av ressurser med datamaskinen. Du kan også bruke generelle innstillinger til å la brannmuren styre tilkoblingsforsøk til eller fra blokkerte og inaktive porter på datamaskinen.

Programregler

Kontroller innstillinger for programmer som har tilgang til Internett

Trafikkregler

Her kan du bestemme hvordan brannmuren behandler innkommende og utgående nettverkstilkoblinger av diverse typer

Du kan endre innstillingene slik at bestemte typer tilkoblinger til og fra PCen tillates eller blokkeres.

Inntrengings- og nettleserbeskyttelse

Forhindrer forsøk på inntrenging og beskytter nettleseren mot angrep fra svindlerske webområder.

Du kan bruke alternativet Informasjon om nedlasting i denne kategorien til å beskytte datamaskiner mot utrygge filer du har lastet ned. Denne funksjonen støtter kun nedlastinger som bruker HTTP-protokoll, og kun nettleserne Internet Explorer og Firefox.

Avanserte innstillinger

Brukes til å aktivere avanserte beskyttelsesfunksjoner for Smart brannmur

Med de avanserte innstillingene kan du slå av og på funksjonen Automatisk programstyring. Automatisk programstyring konfigurerer automatisk innstillinger for Internett-tilkobling for webaktiverte programmer når de kjøres for første gang.

Alternativet Lær IPv6 NAT-traverseringstrafikk automatisk er kun tilgjengelig når Automatisk programstyring er slått på. Norton 360 Online inneholder alternativet Lær IPv6 NAT-traverseringstrafikk automatisk slik at du kan styre nettverkstrafikken som bruker Teredo til å kommunisere med datamaskinen.

Etter at du har slått av Automatisk programstyring, kan du slå på Overvåkning av avanserte hendelser. Du kan bruke alternativene for Overvåkning av avanserte hendelser til å konfigurere innstillingene for Internett-tilkobling for Internett-aktiverte programmer første gangen de kjøres.

Om generelle innstillinger for brannmur

Om Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Om Norton 360 Online-innstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6946316_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/11/2011