Om Antivirus innstillinger

Norton Business Suite beskytter deg mot kjente virus og de nyeste virusutbruddene. Antivirus innstillingene overvåker datamaskinen, på jakt etter virus, spionprogrammer og andre trusler, og isolerer dem eller fjerner dem.

Antivirus -innstillingene beskytter datamaskinen mot sikkerhetsrisikoer som kan sette personlige opplysninger og personvern i fare. Du kan kjøre forskjellige typer søk, som datamaskinsøk, e-postsøk og søk i direktemeldingsprogram, som kan oppdage og forhindre eventuelle virusproblemer på datamaskinen.

Antivirus innstillingene laster ned de nyeste virusdefinisjonene gjennom definisjonsoppdateringer, og beskytter datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene.

Du kan bruke følgende antivirus innstillinger:

Automatisk beskyttelse

Innstillingene for automatisk beskyttelse lar deg styre gjennomsøking og overvåking av datamaskinen.

De beskytter datamaskinen ved å sjekke etter virus og andre sikkerhetsrisikoer kontinuerlig. Velg mellom følgende alternativer:

• Oppstartsbeskyttelse

Du kan bruke Oppstartsbeskyttelse for å gi bedre sikkerhet helt fra du starter datamaskinen. Dette alternativet gir bedre beskyttelse, siden alle nødvendige komponenter for beskyttelse av datamaskinen starter når du starter datamaskinen på nytt.

• Sanntidsbeskyttelse

Du kan bruke alternativet Sanntidsbeskyttelse til å beskytte datamaskinen kontinuerlig, ved å se etter virus og andre sikkerhetsrisikoer.

Søk og risikoer

Med innstillingene for søk og risikoer kan du tilpasse søkene som Norton Business Suite kjører på datamaskinen.

Du kan bruke følgende alternativer for søk og risikoer:

• Datamaskinsøk

Med Norton Business Suite kan du kjøre forskjellige typer søk, for å oppdage og hindre virusinfeksjoner på datamaskinen.

Du kan bruke de forskjellige alternativene under Datamaskinsøk til å tilpasse søkene som Norton Business Suite utfører på datamaskinen. Du kan også spesifisere søk i komprimerte filer.

• Beskyttede porter

Norton Business Suite beskytter POP3- og SMTP-portene for e-postprogrammet.

Med dette alternativet kan du konfigurere POP3- og SMTP-porter manuelt, for e-postbeskyttelse. Hvis SMTP- og POP3-portnumrene som Internett-leverandøren har oppgitt for e-postprogrammet ditt, er andre portnumre enn de som er standard, må du konfigurere Norton Business Suite til å beskytte portene.

• Virussøk i e-post

Virussøk i e-post er laget for å beskytte deg mot trusler som sendes eller mottas i e-postvedlegg.

Med dette alternativet kan du definere hvordan Norton Business Suite skal oppføre seg under gjennomsøking av e-poster. Basert på alternativene du velger, søker Norton Business Suite automatisk i e-post som du sender og mottar.

• Søk i direktemeldingsprogram

Med alternativet Søk i direktemeldingsprogram kan du tilpasse søk i filer du mottar gjennom direktemeldingsprogram.

Du kan velge støttede direktemeldingsprogrammer du kan komme til å motta filer gjennom. Norton Business Suite søker gjennom filene du mottar fra de valgte direktemeldingsprogrammene.

• Utelatelser / Lav risiko

Utelatelsesalternativene angir elementer som mapper, filer og stasjoner som utelates fra Norton Business Suite-søk. Søk, signaturer og lavrisikoelementer er noen eksempler på elementer som kan utelates fra søk.

Med utelatelsesalternativene kan du velge hvilke risikokategorier du vil at Norton Business Suite skal lete etter.

Utelatelser reduserer beskyttelsesnivået, og bør bare brukes hvis du har et spesielt behov for det.

• Insight-oversikt

Insight nettverkssøk bruker skyteknologi. Dette vil si at en ekstern server på Internett inneholder de nyeste virusdefinisjonene. Norton Business Suite søker gjennom datamaskinen etter de siste sikkerhetstruslene. Når Norton Business Suite utfører Insight nettverkssøk, bruker det virusdefinisjonene som er tilgjengelige lokalt og i skyen. Du får ekstra beskyttelse med Norton Business Suite, takket være de nyeste definisjonene fra skyen. Disse kommer i tillegg til de definisjonene som er tilgjengelige lokalt på datamaskinen.

Antispionprogram og oppdateringer

Antispionprogram beskytter datamaskinen mot sikkerhetsrisikoer som kan sette personlige opplysninger og personvern i fare.

Norton Business Suite beskytter datamaskinen mot svakheter gjennom nye definisjons- og beskyttelsesoppdateringer. Velg mellom følgende alternativer:

• Antispionprogram

Antispionprogram beskytter datamaskinen mot sikkerhetsrisikoer som kan sette personlige opplysninger og personvern i fare.

Med dette alternativet kan du velge hvilke risikokategorier du vil at Norton Business Suite skal lete etter i manuelt søk, e-post- og direktemeldingssøk.

• Oppdateringer

Norton Business Suite beskytter datamaskinen mot svakheter gjennom nye definisjons- og beskyttelsesoppdateringer. Definisjonsoppdateringer inneholder informasjon som gjør at Norton Business Suite kan oppdage og advare deg mot et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel.

Du kan bruke alternativene for Oppdateringer til å laste ned de nyeste virusdefinisjonene gjennom definisjonsoppdateringer, og holde datamaskinen trygg for de nyeste sikkerhetstruslene.

Tilpasse innstillinger for Norton Business Suite

Om innstillinger for automatisk beskyttelse

Om innstillinger for søk og risikoer

Om innstillinger for antispionprogram og oppdateringer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6946313_N360_Business_CC_2014_no_no