Om PC-optimalisering

Norton 360 Online tilbyr omfattende beskyttelse for PCen din, og dette inkluderer PC-optimalisering, som forbedrer ytelsen til PCen. PC-optimalisering holder datamaskinen justert slik at den yter sitt beste.

Norton 360 Online holder datamaskinen optimalisert slik at den kjører uten problemer ved hjelp av ulike teknikker, som optimalisering av harddisken og sletting av ubrukte midlertidige filer.

PC-optimalisering finner og reparerer vanlige problemer for datamaskiner, rydder opp i uønskede informasjonskapsler og filer og defragmenterer harddisken slik datamaskinens ytelse er best mulig.

Om disk- og filfragmentering

Om opprydding i diskrot

Om totalbeskyttelse

Om Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6943873_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011