Om optimalisering

Norton Business Suite tilbyr komplett beskyttelse for PCen din, og dette inkluderer funksjonen Optimalisering, som forbedrer ytelsen til PCen. Optimalisering holder datamaskinen i form, slik at den yter sitt beste.

Norton Business Suite holder datamaskinen optimalisert slik at den kjører uten problemer ved hjelp av ulike teknikker, som optimalisering av harddisken og sletting av ubrukte midlertidige filer.

Optimalisering finner og reparerer vanlige problemer for datamaskiner, rydder opp i uønskede informasjonskapsler og filer og defragmenterer harddisken slik datamaskinens ytelse er best mulig.

Om disk- og filfragmentering

Om opprydding i diskrot

Om totalbeskyttelse

Om Norton Business Suite

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6943873_N360_Business_CC_2014_no_no