Vise månedlig rapport

I den månedlige rapporten ser du hvordan Norton 360 Online har beskyttet deg de siste 30 dagene. Denne rapporten omfatter forskjellige aktiviteter som Norton 360 Online gjennomførte for å beskytte datamaskinen.

Den månedlige rapporten gir informasjon om følgende aktiviteter:

• Totalt antall trusler som Norton 360 Online har oppdaget på datamaskinen.

• Totalt antall nettfiskingswebområder og godkjente webområder du har besøkt.

• Det totale antallet filer som du sikkerhetskopierte.

• Totalt antall uønskede filer og utdaterte oppføringer i Windows-registeret som er fjernet.

HVis du ikke vil at Norton 360 Online skal vise den månedlige rapporten automatisk, kan du gjøre en av følgende:

• Velg alternativet Ikke vis månedlige rapporter automatisk i vinduet Månedlig Norton-rapport.

• Skru av alternativet Månedlig rapport i vinduet Administrasjonsinnstillinger.

Slik viser du den månedlige rapporten:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Oppgaver.

2. I vinduet Oppgaver, klikk på Kontroller den månedlige rapporten.

3. Klikk på Lukk.

Om den månedlige rapporten

Om Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6943864_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 07/11/2011