Vise månedlig rapport

I den månedlige rapporten ser du hvordan Norton Business Suite har beskyttet deg siden du installerte det. Denne rapporten omfatter forskjellige aktiviteter som Norton Business Suite gjennomførte for å beskytte datamaskinen.

Den månedlige rapporten gir informasjon om følgende aktiviteter:

• Totalt antall trusler som Norton Business Suite har oppdaget på datamaskinen.

• Totalt antall nettfiskingsnettsteder og godkjente nettsteder du har besøkt.

• Det totale antallet filer som du sikkerhetskopierte.

• Totalt antall uønskede filer og utdaterte oppføringer i Windows-registeret som er fjernet.

HVis du ikke vil at Norton Business Suite skal vise den månedlige rapporten automatisk, kan du gjøre en av følgende:

• Velg alternativet Ikke vis månedlige rapporter automatisk i vinduet Månedlig Norton-rapport.

• Skru av alternativet Månedlig rapport i vinduet Administrasjonsinnstillinger.

Slik viser du den månedlige rapporten:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Oppgaver.

2. I vinduet Oppgaver, klikk på Kontroller den månedlige rapporten.

3. Se over rapporten og lukk vinduet.

Om den månedlige rapporten

Om Norton Business Suite

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6943864_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 25/07/2013