Reagere på statusindikatorer for sikkerhet

Hvis systemet støter på trusler eller risikoer, viser produktet sikkerhetsstatusen i hovedvinduet, under Sikkerhet. Når en statusindikator viser en status, kan du utføre en handling for å forbedre beskyttelsesstatusen din. Beskyttelsen er basert på hvilke programmer som er installert på datamaskinen. Du bør passe på at de installerte programmene er oppdaterte, for å forbedre beskyttelsesstatusen.

Når system- eller beskyttelseskategoristatusene er Trussel eller Merknad, kan du løse sikkerhetsproblemene direkte fra hovedvinduet.

Slik reagerer du på statusindikatorer for sikkerhet

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Løs nå.

2. Følg instruksjonene på skjermen.

Om Norton Business Suite-status

Om hovedvinduet i Norton Business Suite

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6943861_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 07/05/2013