Om ikonet for Norton-produkt

Når du installerer Norton-produktet plasserer programmet et ikon i varslingsområdet, til høyre på oppgavelinjen. Dette ikonet angir datamaskinens gjeldende sikkerhetsstatus. Norton-produkter viser et animert ikon når det aktivt løser problemer eller vil gi deg beskjed om noe.

Du kan se følgende presentasjon av ikonet til Norton-produktet i varslingsområdet:

Ikon med grønn hake

Indikerer at datamaskinen er fullstendig beskyttet.

Ikon med oransje utropstegn

Indikerer at det har oppstått noen problemer med beskyttelsen som krever at du foretar deg noe.

Ikon med rødt kryss

Indikerer at det har oppstått noen alvorlige problemer med beskyttelsen som krever at du foretar deg noe øyeblikkelig.

Ikon med grå yttersirkel

Indikerer at manuell stillemodus er på.

Dette ikonet viser også statusskjoldene for beskyttelse.

Du kan høyreklikke på ikonet hvis du vil se en hurtigmeny for Norton-produktet. Du kan velge en oppføring fra hurtigmenyen for å åpne hovedvinduet, reparere problemer som Norton-produktet har oppdaget, eller få mer hjelp.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6943858_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/06/2017