Om Norton 360 Online-ikonet

Når du installerer Norton 360 Online plasserer programmet et ikon i systemstatusfeltet, til høyre for oppgavelinjen. Dette ikonet angir datamaskinens gjeldende sikkerhetsstatus. Norton 360 Online viser et animert ikon når det løser problemer eller vil gi deg beskjed om noe.

Slik kan Norton 360 Online-ikonet se ut i systemstatusfeltet:

Ikon med grønn hake

Indikerer at datamaskinen er fullstendig beskyttet

Ikon med oransje utropstegn

Indikerer at det har oppstått noen problemer med beskyttelsen som krever at du foretar deg noe

Ikon med rødt kryss

Indikerer at det har oppstått noen alvorlige problemer med beskyttelsen som krever at du foretar deg noe øyeblikkelig

Ikon med halvmåne

Indikerer at manuell stillemodus er på

Dette ikonet viser også statusskjoldene for beskyttelse.

Du kan høyreklikke på ikonet hvis du vil se en hurtigmeny for Norton 360 Online. Velg en oppføring fra hurtigmenyen hvis du vil åpne Norton 360 Online-vinduet, reparere problemer som Norton 360 Online har oppdaget eller få mer hjelp.

Om hovedvinduet i Norton 360 Online

Reagere på statusindikatorer for sikkerhet

Vise detaljer for beskyttelsesfunksjoner

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6943858_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011