Om Norton Business Suite-ikonet

Når du installerer Norton Business Suite plasserer programmet et ikon i systemstatusfeltet, til høyre for oppgavelinjen. Dette ikonet angir datamaskinens gjeldende sikkerhetsstatus. Norton Business Suite viser et animert ikon når det løser problemer eller vil gi deg beskjed om noe.

Slik kan Norton Business Suite-ikonet se ut i systemstatusfeltet:

Ikon med grønn hake

Indikerer at datamaskinen er fullstendig beskyttet

Ikon med oransje utropstegn

Indikerer at det har oppstått noen problemer med beskyttelsen som krever at du foretar deg noe

Ikon med rødt kryss

Indikerer at det har oppstått noen alvorlige problemer med beskyttelsen som krever at du foretar deg noe øyeblikkelig

Ikon med halvmåne

Indikerer at manuell stillemodus er på

Dette ikonet viser også statusskjoldene for beskyttelse.

Du kan høyreklikke på ikonet hvis du vil se en hurtigmeny for Norton Business Suite. Velg en oppføring fra hurtigmenyen hvis du vil åpne Norton Business Suite-vinduet, reparere problemer som Norton Business Suite har oppdaget eller få mer hjelp.

Om hovedvinduet i Norton Business Suite

Reagere på statusindikatorer for sikkerhet

Vise detaljer for beskyttelsesfunksjoner

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6943858_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 07/05/2013