Feilmeldingen: «Denne filen er ikke tilknyttet et program ...» dukker opp når jeg starter programmer etter at jeg kjører Norton Power Eraser-verktøyet

Etter at du kjører Norton Power Eraser-verktøyet, bør du laste ned og kjøre et verktøy for å tilbakestille registernøklene, hvis du støter på filtilknytningsfeil. Du finner mer informasjon her: Verktøy for tilbakestilling av registernøklene shell\open\command.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v68666868_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/05/2015