Norton-abonnement kjøpt via bankoverføring er ikke mottatt

Bankoverføringer er en betalingsmetode som godtas på enkelte Norton Online Store-områder for enkelte land. Med denne betalingsmåten kan du sende inn en bestilling, og så overføre beløpet til Symantecs betalingsbehandler, Global Collect.

Når du sender bestillingen til Norton Online Store, får du instruksjoner om hvordan du sender betalingen både på skjermen og på e-post. Etter at betalingen er mottatt og behandlet, får du tilsendt en ny e-post med instruksjoner om hvordan du skaffer produktet du har kjøpt. Det kan ta opptil to uker å behandle betalingen.

Jeg vil vite status for bestillingen

• Du kan sjekke ordrestatusen ved å gå inn på Norton-kontoen. Du finner detaljerte instruksjoner i hjelpeartikkelen Kontrollere status for bestillingen hos Norton Online Store.

Her ser du noen vanlige bestillingsstatuser for bankoverføringer og hva de betyr:

• Lukket : Betalingen er mottatt og bestillingen er fullført. Du kan laste ned produktet, abonnementet ditt kan ha blitt oppdatert, eller så har du fått oppgitt en fornyingskode.

• Refundert : Denne bestillingen har blitt refundert.

Jeg har sendt betalingen, men har ikke mottatt en bekreftelse på e-post ennå

• Bestillinger betalt med bankoverføring kan ta opptil to uker å fullføre etter at betalingen er sendt. Hvis du ikke har mottatt en bekreftelses-e-post etter to uker, kan du kontrollere ordrestatus ved å gå inn på Norton-kontoen. Du finner detaljerte instruksjoner i hjelpeartikkelen Kontrollere status for bestillingen hos Norton Online Store.

Hvis ordren er Lukket, kan du laste ned eller hente nødvendig ordreinformasjon fra Norton-kontoen. Du skal også ha mottatt en bekreftelse på e-post. Se i innboksen og søppelpostmappen etter en e-post med følgende detaljer:

• Sendt fra: Nettbutikk [orders@mail.norton.com]

• Emne: Ordrebekreftelse fra Norton på ordre #NPXXXXXXX (bestillingsnummeret)

Hvis du sendte betalingen for mer enn to uker siden, kontakter du Norton brukerstøtte med betalingsbevis.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v68388113_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 25/04/2018