Norton-abonnement kjøpt på Norton Online Store og betalt via nettbank eller bankoverføring, er ikke mottatt

Bankoverføring via Internett er en betalingsmetode som godtas på enkelte Norton Online Store-områder for enkelte land. Med denne betalingsmetoden kan du sende inn en bestilling, og så betale ved å logge på nettbank og bekrefte betalingen for kjøpet til Symantecs betalingsbehandler Global Collect

Når du sender en bestilling fra Norton Online Store, videresendes du til et sted der du kan velge bank, og så sendes du videre til bankens nettsted for å betale. Etter at betalingen er mottatt og behandlet, får du tilsendt en ny e-post med instruksjoner om hvordan du skaffer produktet du har kjøpt. Det kan ta opptil 48 timer å behandle betalingen.

Jeg vil vite status for bestillingen

• Du kan sjekke ordrestatusen ved å gå inn på Norton-kontoen. Du finner detaljerte instruksjoner i hjelpeartikkelen Kontrollere status for bestillingen hos Norton Online Store.

Her ser du noen vanlige bestillingsstatuser for nettbankbetaling og hva de betyr:

• Lukket : Betalingen er mottatt og bestillingen er fullført. Du kan laste ned produktet, abonnementet ditt kan ha blitt oppdatert, eller så har du fått oppgitt en fornyingskode.

• Refundert : Denne bestillingen har blitt refundert.

Jeg har sendt betalingen, men har ikke mottatt en bekreftelse på e-post ennå

• Når du betaler via nettbank eller bestillinger på nett, kan det ta opptil fire dager å fullføre bestillingen etter betaling. Hvis du ikke har mottatt e-postbekreftelsen etter fire dager, kan du kontrollere ordrestatusen ved å gå til Norton-kontoen. Du finner detaljerte instruksjoner i hjelpeartikkelen Kontrollere status for bestillingen hos Norton Online Store.

Hvis ordren er Lukket, kan du laste ned eller hente nødvendig ordreinformasjon fra Norton-kontoen. Du skal også ha mottatt en bekreftelse på e-post. Se i innboksen og søppelpostmappen etter en e-post med følgende detaljer:

• Sendt fra: Nettbutikk [orders@mail.norton.com]

• Emne: Ordrebekreftelse fra Norton på ordre #NPXXXXXXX (bestillingsnummeret)

Hvis du sendte betalingen for mer enn en uke siden, kontakter du Norton brukerstøtte med betalingsbeviset.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v68388092_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 10/09/2018