Kontrollere status for bestillingen hos Norton Online Store

Kontrollere statusen for bestillingen hos Norton Online Store

1. Logg på Norton hvis du vil se bestillingen din.

Hvis du blir bedt om det, velger du Bekreft bestilling. For mer informasjon, les Jeg ser meldingen "Bekreft kjøp" når jeg logger på Norton-kontoen

2. Klikk på en ordre for å se detaljene. Her ser du noen vanlige bestillingsstatuser og hva de betyr:

• Lukket : Betalingen er mottatt og bestillingen er fullført. Du kan laste ned produktet, abonnementet ditt kan ha blitt oppdatert, eller så har du fått oppgitt en fornyingskode.

• Refundert : Denne bestillingen har blitt refundert.

• Avbestilt - Denne bestillingen er avbestilt, og kredittkortet er ikke belastet.

3. Hvis du ikke ser ordren i Norton-kontoen, kan du lese det følgende for mer informasjon om behandlingstider for ordren i Bestille et produkt eller et abonnement fra Nortons nettbutikk med nettbank eller elektronisk overføring

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v68388070_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 25/04/2018