Dette gjør du hvis du blir bedt om å fornye Norton-abonnementet

Hvis Norton-tjenesten har utløpt, må du fornye abonnementet ved hjelp av en ny produktnøkkel eller fornyingskode. Du får fornyingskoden når du fornyer abonnementet ditt.

Fornye Norton-abonnementet

Hvis du har kjøpt et nytt abonnement, får du en ny produktnøkkel. Du må aktivere tjenesten ved hjelp av produktnøkkelen.

Dersom du nylig fornyet abonnementet på Norton eller kjøpte et nytt abonnement, men fremdeles får beskjed om å fornye, kan du gjøre følgende:

Du kan ikke bruke produktnøkkelen eller fornyingskoden til en annen Norton-tjeneste. Du kan f.eks. ikke aktivere Norton 360 med en produktnøkkel eller fornyingskode for Norton Internet Security. To ulike versjoner av samme Norton-tjeneste behandles også som to ulike tjenester. Norton 360 og Norton 360 Premier er f.eks. to forskjellige tjenester.

Dersom produktnøkkelen eller fornyingskoden er tilknyttet Norton-tjenesten som er installert på datamaskinen, kan du aktivere tjenesten med produktnøkkelen eller fornyingskoden.

Dersom produktnøkkelen eller fornyingskoden ikke er tilknyttet Norton-tjenesten på datamaskinen, gjør du følgende:

Hvis du har oppgradert den eksisterende Norton-tjenesten din, må du avinstallere denne fra datamaskinen før du laster ned og installerer den oppgraderte Norton-tjenesten.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v68204730_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 19/06/2017