Feil: "11006,1" vises i Norton-produktet

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

8. Vent til søket er fullført.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v68115623_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/06/2016