Systemkrav for Norton 360

Dette er systemkravene for den gjeldende versjonen av Norton 360. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Systemkrav

Hvis du vil installere Norton 360, må datamaskinen din oppfylle følgende minstekrav.

Operativsystemer

• Microsoft Windows 10 (alle versjoner)

• Microsoft Windows® 10 i S-modus (32-biters eller 64-biters eller ARM32) versjon 1803 og høyere.

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner). Enkelte beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelig i nettlesere på startkjermen i Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (alle versjoner) med Service Pack 1 og nyere

Maskinvare

• Prosessor

• For Windows 10/8/7/: 1 GHz

RAM

• Windows 10: 2 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

• Windows 8/7: 1 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

Harddiskplass

• 300 MB ledig plass på harddisken

Støttede nettlesere

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 eller nyere (32- og 64-biters) 1,2

• Mozilla Firefox® (32- og 64-biters)2

• Google Chrome™ (32- og 64-biters)2

• Microsoft Edge® 2

E-posttjenester

Norton 360 støtter e-postsøk på alle POP3- og SMTP-kompatible e-posttjenester.

Støtte for Antispam

Følgende e-posttjeneste støttes for AntiSpam:

• Microsoft Outlook 2003 eller nyere

• 1Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelig i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Som gjort tilgjengelig av Symantec under tjenesteperioden din.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v68086677
Operativsystem: Windows, Mac OS X, iOS, Android
Sist endret: 21/06/2019