Feil: "Installasjonsprogrammet har oppdaget at Windows kjører i Sikkermodus ..." eller "Kan ikke avinstallere Norton-produktet ..." når jeg installerer eller avinstallerer Norton Anti-Theft

Feilen "Installasjonsprogrammet har oppdaget at Windows kjører i Sikkermodus ..." vises når du installerer eller avinstallerer Norton Anti-Theft på Windows i Sikkermodus. Norton Anti-Theft kan ikke installeres eller avinstalleres i Sikkermodus. Start datamaskinen på nytt i normal modus for å installere eller avinstallere Norton Anti-Theft.

Hvis du ser meldingen "Kan ikke avinstallere Norton-produktet. Bruk koblingen til teknisk støtte for å få hjelp ...", skyldes det feil ved deaktivering av Intel AntiTheft. Løs dette problemet ved å gjøre følgende:

Opphev registreringen av enheten i Norton Anti-Theft

1. Logg på nettstedet for Norton Anti-Theft med e-postadressen og passordet.

2. Klikk på navnet på enheten du vil fjerne, i venstre panel under Mine enheter.

3. Klikk på ikonet Fjern enhet ved siden av enhetsnavnet.

4. Klikk på Slett for å bekrefte.

Vent til Norton Anti-Theft-ikonet i systemstatusfeltet blir rødt.

5. Lukk alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Når du har startet datamaskinen på nytt, avinstallerer du Norton Anti-Theft.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v67746476_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/07/2015