Feil: «5013,3»

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

3. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

6. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

7. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

TRINN 2

Slå på Norton Manipuleringsbeskyttelse

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Hurtigkontroller, marker Norton manipuleringsbeskyttelse.

4. Klikk på Lukk.

TRINN 3

Aktivere tjenesten Base Filtering Engine

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

services.msc

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

3. I vinduet Tjenester, under kolonnen Navn, dobbeltklikker du på Base Filtering Engine.

4. Til høyre for Oppstartstype kontrollerer du at det står Automatisk.

Hvis ikke Oppstart-type er Automatisk, klikker du på Automatisk på rullegardinlisten

5. Kontroller at det står Startet til høyre for Tjenestestatus.

Hvis Tjenestestatus ikke er Startet, klikker du på Start.

6. Klikk på OK.

7. Lukk Tjeneste -vinduet.

8. Start datamaskinen på nytt.

Hvis du fremdeles ser feilen, eller du ikke finner Base Filtering Engine -tjenesten, går du til Trinn 2.

TRINN 4

Last ned og kjør reparasjonsverktøyet

Reparasjonsverktøyet er ikke kompatibelt med Windows XP. Windows XP-brukere må ta kontakt med Norton brukerstøtte

1. Last ned reparasjonsverktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklikk på BaseFilterEngineFix.exe -filen på skrivebordet.

Ved å kjøre verktøyet, aksepterer du Brukeravtalen.

3. Hvis du blir bedt om å installere .NET Framework 3.5, klikker du på Last ned og installer funksjonen.

4. I vinduet Reparasjon av Base Filter Engine, klikker du på Bruk reparasjon.

Reparasjonsverktøyet reparerer de passende Base Filter Engineregisternøklene.

5. Klikk på Start på nytt nå.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v67301753_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/10/2017