Jeg vil laste Norton Utilities ned til datamaskinen

Last ned Norton Utilities

1. Logg inn på Norton.

2. Gå til siden Bestillingslogg og klikk på Bestillingsnummer ved siden av Norton Utilities for å vise bestillingsdetaljene.

3. Kopier produktnøkkelen under ordredetaljer

4. Ved siden av Norton Utilities, klikk på Last ned.

5. Du er omdirigert til nettsiden for nedlastingsbehandling. Klikk på koblingen for å starte nedlastingen.

Hvis du ikke kan laste ned Norton Utilities fra Norton Management, kan du laste det ned via følgende kobling:

Norton Utilities

6. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

7. Følg instruksjonene på skjermen for å installere produktet, og start så datamaskinen på nytt.

8. Når du ser meldingen, om å aktivere Norton Utilities, angi produktnøkkelen og klikk på Aktiver.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v67074455_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/04/2017