Last ned Norton Utilities

1. Logg inn på Norton.

2. Gå til siden Bestillingslogg og klikk på Bestillingsnummer ved siden av Norton Utilities for å vise bestillingsdetaljene.

3. Kopier produktnøkkelen under ordredetaljer

4. Ved siden av Norton Utilities, klikk på Last ned.

5. Du er omdirigert til nettsiden for nedlastingsbehandling. Klikk på koblingen for å starte nedlastingen.

Hvis du ikke kan laste ned Norton Utilities fra Norton Management, kan du laste det ned via følgende kobling:

Norton Utilities

6. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

7. Følg instruksjonene på skjermen for å installere produktet, og start så datamaskinen på nytt.

8. Når du ser meldingen, om å aktivere Norton Utilities, angi produktnøkkelen og klikk på Aktiver.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v67074455
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/08/2018