Finne fakturaen for kjøpet på Norton Online Store eller belastningen for Nortons tjeneste for automatisk fornying

Bekreftelsesmeldingen du mottok på e-post for Nortons automatiske fornying , utgjør fakturaen for kjøpet. Kontroller innboksen eller spam-mappen og se om du finner bekreftelsesmeldingen. Bekreftelsesmeldingen inneholder nødvendig avgiftsinformasjon samt bestillingsbeløp.

Skrive ut eller laste ned fakturaen

1. Logg på Norton for å skrive ut eller laste ned fakturaen.

2. Under Bestillingslogg klikker du på Bestillingsnummer for å vise/skrive ut fakturaen.

Hvis du trenger hjelp til å få tilgang til kontoen din, kan du lese Oversikt over Norton-kontoen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v66844717_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/09/2017