Løse statusen på virusbeskyttelse og hvilemodussøk i Norton for Mac

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Før du begynner, må du åpne Finder. Klikk på skrivebordet eller Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. På menylinjen klikker du på > Programmer.

3. Åpne mappen Symantec-løsninger.

4. Dobbeltklikk på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved å klikke på hurtigmenyikonet for Norton i menylinjen, og deretter klikke på LiveUpdate > Åpne LiveUpdate.

5. Klikk på Oppdater alt nå.

6. Når LiveUpdate er ferdig med oppdateringen, vises vinduet LiveUpdate-oversikt. Du kan nå lukke LiveUpdate.

7. Kjør LiveUpdate på nytt for å sikre at du har alle tilgjengelige oppdateringer.

TRINN 2

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v66665306_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 18/09/2017