Laste ned og installere Norton Mobile Security kjøpt fra Norton Online Store

Last ned og installer Norton Mobile Security

1. Gjør ett av følgende:

• Klikk på nedlastingskoblingen i ordrebekreftelsen som du fikk som e-post, og gå til linje 5.

• På mobilenheten, går du til Norton Mobile Security-webområdet.

2. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen, og trykk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, trykker du på Opprett konto. Skriv inn opplysningene dine og trykk på Opprett konto.

3. Trykk på Legg til en ny enhet på siden Velg en enhet å behandle.

4. Trykk på Last ned på siden Last ned Norton Mobile Security.

5. Du videresendes til nettsiden for Norton Mobile Security i Google Play Butikk eller i iTunes Store. Avhenging av enhetsplattformen, gjør du ett av følgende:

• Hvis du har Android, trykker du på Installer og så på Godta på Google Play-siden for Norton Mobile Security.

• Hvis du har iOS, trykker du på > Installer.

Norton Mobile Security-appen er lastet ned og installert på enheten.

6. Når installeringen er fullført starter du Norton Mobile Security-appen.

7. Les lisensavtalen for sluttbrukere, og trykk siden på Godta og starte eller Godta.

På en Android-enhet, kjører Norton Mobile Security den første oppsettsprosessen og LiveUpdate, søk etter skadeprogrammer og App Advisor-søk.

8. For å bruke alle funksjonene i Norton Mobile Security, gjør du ett av følgende for å logge på Norton-kontoen din:

• I det øvre venstre hjørnet, på skjermen for Norton Mobile Security-appen, trykker du på meny-ikonet og siden på Logg på. Skriv inn e-postadresse og passord, og trykk på Logg på.

• På en iOS-enhet, trykker du på Fortsett og logger siden på Norton-kontoen din.

Logg deg på Norton-kontoen din med den samme e-postadressen du brukte når du gjennomførte kjøpet på Norton Online Store.

Norton Mobile Security er nå installert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v66574373_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 15/05/2017