Fornye abonnementet på Norton for Mac med en fornyelseskode

Hvis abonnementet er utløpt eller er i ferd med å utløpe, vises et varsel angående utløp av abonnementet. Hvis du allerede har en fornyelseskode for abonnement, kan du fornye abonnementet med denne koden. Hvis du ikke har en fornyelseskode, kan du gå til Norton Online Store og fornye abonnementet.

Følg stegene i en av de følgende seksjonene, avhengig av hva som stemmer overens med din situasjon:

Finn fornyelseskoden

Hvis du alt har fornyelseskoden, går du til trinn 2. Hvor fornyelseskoden finnes, avhenger av hvordan kjøpet ble utført.

• Hvis du kjøpte fornyelseskoden fra en forhandler på Internett, finner du fornyelseskoden i e-postbekreftelsen. Hvis du ikke finner bekreftelsesmeldingen i innboksen, sjekk søppelpostmappen. Disse e-postene kan være feilaktig markert som søppelpost av søppelpostfilteret. Etter at du har funnet fornyelseskoden, hopper du til seksjon Jeg har en fornyelseskode.

• Hvis du kjøpte en fornyelseskode uten et Norton-produkt, så må du først finne ut hvilket Norton-produkt den nøkkelen tilhører. Denne informasjonen finnes i e-postbekreftelsen for abonnementskjøpet. Når du har fastslått produktet, laster du ned prøveversjonen og installerer produktet. Hvis du vil bruke fornyelseskoden, hopper du til seksjon Jeg har en fornyelseskode.

• Hvis du kjøpte det fra Norton Online Store, kan du også finne fornyelseskoden med å logge på kontoen din. Følg disse trinnene for å finne fornyelseskoden på kontoen.

1. Logg på Norton.

2. Finn kjøpet av abonnementsfornyelsen, og klikk på ordrenummeret.

3. Kopier fornyelseskoden din.

Jeg har en fornyelseskode

1. Start Norton-produktet.

Hvis abonnementet er utløpt eller er i ferd med å utløpe, vises et varsel angående utløp av abonnementet.

2. Velg Forny nå med kode på rullegardinmenyen i vinduet Abonnementsvarsel.

3. Klikk på OK.

4. Skriv inn fornyelseskoden og klikk på Forny.

Abonnementet for Norton-produktet er nå fornyet og viser antall gjenværende dager.

Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.

Jeg har ikke en fornyelseskode

1. Start Norton-produktet.

Hvis abonnementet er utløpt eller er i ferd med å utløpe, vises et varsel angående utløp av abonnementet.

2. Velg Forny nå på rullegardinmenyen i vinduet Abonnementsvarsel.

3. Klikk på OK.

En Norton Online Store-side åpnes i nettleseren og viser de forskjellige alternativene for fornyelse av abonnementet for Norton-produktet for Mac.

4. Fullfør kjøpet av abonnementsfornyelse ved å følge instruksjonene på skjermen.

Når bestillingen er fullført, er abonnementet for Norton-produktet fornyet og viser antall gjenværende dager.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v66500809_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 18/09/2017