Fornye abonnementet på Norton for Mac med en fornyelseskode

Hvis abonnementet er utløpt eller er i ferd med å utløpe, vises et varsel angående utløp av abonnementet. Hvis du allerede har en fornyelseskode for abonnement, kan du fornye abonnementet med denne koden. Hvis du ikke har en fornyelseskode, kan du gå til Norton Online Store og fornye abonnementet.

Følg stegene i en av de følgende seksjonene, avhengig av hva som stemmer overens med din situasjon:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v66500809_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 11/04/2018