Avinstallere Norton-agenten på Mac

Du kan når som helst avinstallere Norton-agenten fra Mac-enheten. Når du avinstallerer Norton-agenten fra en enhet, fjernes enheten automatisk fra Norton-kontoen, og du kan ikke lenger administrere Norton-tjenesten.

Norton-agenten kreves kun hvis du har Norton Internet Security 5.x eller Norton AntiVirus 12.x installert på din Mac-enhet. Norton-agenten kreves ikke hvis du har Norton Security installert på din Mac.

Slik avinstallerer du Norton-agenten

1. I Dock klikker du på Finder > Program > Symantec-løsninger, og så dobbeltklikker du på Avinstallering for Symantec.

2. I vinduet Avinstaller Symantec-produkter velger du Norton.

3. Klikk på Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v66466798_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 13/12/2016