Legge til en ny lisens for Norton Anti-Theft

Hvis du har kjøpt en ekstra lisensnøkkel for Norton Anti-Theft, kan du bruke den i Norton Anti-Theft for å beskytte enhetene dine;.

Hvis du bruker Norton Mobile Security, er ikke alternativet Legg til enhet tilgjengelig, da Norton Mobile Security-lisensen kun lar deg installere Norton Anti-Theft på en Android-enhet. Hvis du vil kjøpe en Norton Anti-Theft-lisens for PC, Kjøpe en lisens for Norton Anti-Theft

Slik legger du til en ny lisens for Norton Anti-Theft

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse: https://antitheft.norton.com

2. Norton Anti-Theft -siden klikker du på Logg på her.

3. Du må angi kontoopplysningene for Norton Account på siden som vises.

4. På siden Norton Anti-Theft klikker du på Legg til enhet.

5. På siden Konfigurere Norton Anti-Theft klikker du på Legg til Norton Anti-Theft-lisens.

6. Legg til Norton Anti-Theft-lisens -siden angir du produktnøkkelen i feltet Produktnøkkel.

7. Klikk på Bekreft.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v65914792_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013