Løse problemer med å koble til Internett etter at du har installert Norton

Problemer med Internett-tilkobling kan oppstå av grunner. Det kan skje på grunn av et midlertidig problem hos tjenesteleverandøren, eller et problem i datamaskinen som forårsakes av brannmuren. Vi må identifisere den nøyaktige årsaken før vi kan fikse problemet.

Hvis du ikke kan koble til et bestemt nettsted, men kommer inn på andre nettsteder, kan du lese Jeg kan ikke koble til et bestemt nettsted, men jeg kan koble til Internett.

Slå av brannmuren midlertidig og kontroller tilkoblingen

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Brannmur.

4. I fanen Generelle innstillinger, ved siden av Smart brannmur, klikk på glidebryteren for å slå den Av.

5. I dialogboksen Beskyttelsesvarsel klikker du på Bruk, og deretter velger du Permanent.

6. Klikk på OK.

7. Kontroller om du kan koble til Internett ved å gå inn på www.symantec.com.

8. Gjenta trinn 1 til 4 og slå på Smart brannmur.

Sørg for at du har slått på Smart brannmur før du følger de neste trinnene.

Når du har deaktivert brannmuren, velger du ett av følgende, avhengig av om du kan få tilgang til Symantecs nettsted eller ikke:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v65845544_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/09/2017