Feil: (8921,252) "Kunne ikke koble til Norton LiveUpdate-serveren..."

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

Hvis ikke problemet er løst, gå til trinn 3.

TRINN 3

Konfigurere LiveUpdate til å oppdage innstillinger automatisk

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Administratorinnstillinger under Detaljerte innstillinger.

4. Under Administrasjonsinnstillinger, klikk på Konfigurer ved Proxy-innstillinger for nettverket.

5. Merk av for Proxy-innstillinger for nettverket under Automatisk konfigurering i vinduet Oppdag innstillinger automatisk.

6. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

7. Klikk på Lukk.

8. Kjør LiveUpdate på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v65564250_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017