Jeg ser en feil når jeg kjører LiveUpdate

TRINN 1

Kjør LiveUpdate etter 24 timer

• Det er et midlertidig problem med LiveUpdate-serverne. Dette problemet blir håndtert snarest. Vent 24 timer, og kjør så LiveUpdate igjen.

Du vil kanskje se denne feilen når du kjører LiveUpdate manuelt. LiveUpdate laster ned disse oppdateringene automatisk, og disse er ofte allerede installert innen du har kjørt LiveUpdate manuelt igjen.

Hvis virusdefinisjonene i Norton-produktet er utdaterte, kan du bruke Intelligent Updater for å oppdatere dem.

TRINN 2

Sjekk datoen for virusdefinisjonene

1. Start Norton-produktet.

2. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• Norton Antivirus eller Norton Internet Security: I Norton-produktvinduet, under LiveUpdate, sjekker du tidspunktet ved siden av Siste oppdatering.

• Norton 360: Klikk på Sikkerhet i Norton-produktvinduet. Under Kjør LiveUpdate ser du etter tidspunktet for Siste oppdatering.

3. Avhengig av situasjonen gjør du ett av følgende:

• Hvis det er mindre enn ett døgn til, venter du 24 timer før du kjører LiveUpdate.

• Hvis det er mer enn ett døgn til, går du til trinn 3 for å oppdatere virusdefinisjonene med Intelligent Updater.

TRINN 3

Oppdater virusdefinisjonene

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• 32-biters Windows 8/7/Vista/XP: Klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• 64-biters Windows 8/7/Vista: Gå til delen for 64-biters plattformer, og klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen som du lagret.

Hvis du fortsatt ser denne feilen etter at du har oppdatert virusdefinisjonene, venter du i 24 timer og kjører så LiveUpdate igjen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v65386729_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/12/2013