Slett sikkerhetskopisett

Du kan slette filene fra settet hvis de ikke lenger er nyttige og du har begrenset plass på sikkerhetskopieringsplasseringen. Du frigjør plass ved å slette uønskede filer.

Norton Business Suite viser fremdriften til slettingen av sikkerhetskopifilene mens slettingsprosessen pågår.

Sikkerhetskopieringsdetaljene om filene som tilhører settet du sletter, endres også. Ikontildekkingen og kategorien for sikkerhetskopiering i vinduet med filegenskaper, vises for eksempel ikke mer.

Du kan ikke slette et sikkerhetskopisett hvis det er det eneste sikkerhetskopisettet som er tilgjengelig.

Du kan velge ett av følgende alternativer:

Slett sikkerhetskopisett

Sikkerhetskopisettet fjernes.

Slett sikkerhetskopisett og filer

Sikkerhetskopisettet og alle filene i settet fjernes.

Slette sikkerhetskopisett

Utelate filer og mapper fra sikkerhetskopisett

Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v65073051_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 21/10/2011