Feil: (8920,227) "Norton LiveUpdate klarte ikke å installere en oppdatering" når jeg kjører LiveUpdate i Norton-produktet

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Konfigurere proxy-innstillinger for LiveUpdate

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Administratorinnstillinger under Detaljerte innstillinger.

4. Under Administrasjonsinnstillinger, klikk på Konfigurer ved siden av Proxy-innstillinger for nettverket.

5. Under Proxy-innstillinger i vinduet Proxy-innstillinger for nettverk merker du av for Bruk proxy-server for HTTP-tilkoblinger.

6. Skriv adressen og portnummeret til proxy-serveren.

7. Hvis proxy-serveren krever godkjenning, merker du av for Jeg trenger autorisasjon for å koble til gjennom brannmuren eller proxy-serveren. Deretter skriver du inn brukernavn og passord.

8. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

9. Klikk på Lukk.

10. Kjør LiveUpdate på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v65072996_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 25/05/2015