Om File Guard

Du kan bruke File Guard -funksjonen i Norton-produktet til å sikre filer du bruker til å lagre sensitive data. File Guard beskytter filene på Mac-en mot skadelige programmer som prøver å få tilgang til sensitive data uten din tillatelse. Når et skadelig program prøver å åpne, kopiere, endre navnet til, flytte eller slette filen i listen Bevoktede filer, varsler Norton-produktet deg.

Følgende begrensninger gjelder ved bruk av File Guard-funksjonen:

• Du kan ikke legge til en hel mappe i File Guard. Du kan legge til flere filer samtidig med Kommando + klikk eller Skift + klikk.

• En bevoktet fil må befinne seg på en lokal disk. Den kan ikke være i rotmappen til den lokale disken, og heller ikke i systemmappen.

• Du kan beskytte maksimalt 250 filer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6502394_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 28/09/2015