Feilmelding (8921,244): «Norton LiveUpdate har fullført, men med en ukjent feil»

Kjør LiveUpdate for å løse dette problemet. Hvis problemet fortsetter, må du avinstallere Norton og deretter installere det på nytt.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate på nytt

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du kjøpte Norton fra tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64941939_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017