Slå Norton-brannmuren på eller av

Smart brannmur overvåker kommunikasjonen mellom din datamaskin og de andre datamaskinene på Internett. Den beskytter også datamaskinen mot vanlige sikkerhetsproblemer. Når Smart brannmur er slått av, beskyttes ikke datamaskinen mot Internett-trusler og sikkerhetsrisikoer.

Hvis du må skru Smart brannmur av, bør du kun skru den av i en definert periode, så den skrur seg på igjen automatisk etterpå.

Slå Norton-brannmuren på eller av

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt På/av -bryteren til Av eller i raden Smart brannmur i kategorien Generelle innstillinger.

4. Klikk på Bruk.

5. Hvis du blir bedt om det, velger du tidsperioden som skal utløpe før brannmuren slås av, og klikker på OK.

Aktivere og deaktivere Norton-brannmuren fra systemstatusfeltet i Windows

1. Høyreklikk på ikonet til Norton i systemstatusfeltet på oppgavelinjen, og klikk deretter på Deaktiver Smart brannmur eller Aktiver Smart brannmur.

2. Hvis du blir bedt om det, velger du tidsperioden som skal utløpe før brannmuren slås av, og klikker på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64908971_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016