Slå Smart brannmur av og på

Smart brannmur overvåker kommunikasjonen mellom din datamaskin og de andre datamaskinene på Internett. Den beskytter også datamaskinen mot vanlige sikkerhetsproblemer.

Hvis du må slå av Smart brannmur, bør du slå den av midlertidig, slik at den slår seg på igjen automatisk. Du kan slå på Smart brannmur manuelt før den angitte tiden løper ut, for å sørge for at datamaskinen fortsatt er beskyttet.

Når Smart brannmur er slått av, er datamaskinen ikke beskyttet mot Internett-trusler og sikkerhetsrisikoer.

Slik slår du av Smart brannmur

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av i raden Smart brannmur i kategorien Generelle innstillinger.

4. Klikk på Bruk.

5. I Sikkerhetsforespørsel -vinduet, i rullegardinmenyen Velg varighet, velger du hvor lenge du vil at Smart brannmur skal være slått av.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lukk.

Slik slår du på Smart brannmur

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av/på -bryteren til venstre mot i raden Smart brannmur i kategorien Generelle innstillinger.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Slik slår du av Smart brannmur fra hurtigkontrollene

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Fjern avmerkingen for Smart brannmur under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger.

Slik slår du på Smart brannmur fra hurtigkontrollene

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Merk av for Smart brannmur under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger.

Slik slår du av Smart brannmur fra systemstatusfeltet

1. I systemstatusfeltet på oppgavelinjen høyreklikker du på Norton Business Suite-ikonet, og klikker deretter på Deaktiver Smart brannmur.

2. I Sikkerhetsforespørsel -vinduet, i rullegardinmenyen Velg varighet, velger du hvor lenge du vil at Smart brannmur skal være slått av.

3. Klikk på OK.

Slik slår du på Smart brannmur fra systemstatusfeltet

• I systemstatusfeltet på oppgavelinjen høyreklikker du på Norton Business Suite-ikonet, og klikker deretter på Aktiver Smart brannmur.

Om Smart brannmur

Om brannmurinnstillinger

Om brannmurregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64908971_N360_Business_CC_2014_no_no