Installere Norton-agenten på Mac

Hvis du bruker en eldre versjon av Norton-produktet for Mac, bruker Norton Norton-agenten til å overvåke og håndtere sikkerhetsstatusen til en enhet. Du må installere Norton-agenten på alle enheter du vil kontrollere med Norton-kontoen.

Norton-agenten kreves ikke hvis du har Norton Security installert på din Mac.

Du kan også logge deg inn på Norton-kontoen og laste ned og installere Norton-agenten derfra. I tillegg kan du installere Norton-agenten på andre enheter fra nedlastingslinken du mottok på e-post, dersom du la til Mac-enheten i Norton og ba om en slik nedlastingslink.

Du må ha administratorrettigheter på enheten for å installere Norton-agenten.

Slik installerer du Norton-agenten på Mac

1. Logg deg inn på Norton-kontoen din.

2. Gå til siden Enheter og klikk på Last ned Norton.

3. I vinduet som åpnes klikker du på Godta & last ned.

4. Last ned den komprimerte filen som inneholder installasjonsprogrammet, og pakk den ut.

5. Dobbeltklikk på Norton Installer -programmet.

6. I vinduet Angi et navn for Mac-en skriver du navnet på enheten.

Navnet må være unikt og bestå av maksimalt 40 tegn.

7. I vinduet som vises, oppgir du e-postadressen som er tilknyttet din Norton-konto.

Dersom du ikke har en Norton-konto, må du opprette en konto og deretter starte prosessen på nytt.

8. Klikk på Neste.

9. Skriv passordet for Norton-kontoen i feltet Passord, og klikk på Neste.

10. Følg instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64859107_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 09/12/2014