Administrere sikkerhetskopisett - fjerne filer

Norton 360 Online viser fremdriften til slettingen av sikkerhetskopifilene. Du kan se detaljer om filene som er i ferd med å fjernes fra sikkerhetskopisettet.

Du kan slette filene fra settet hvis de ikke lenger er nyttige og du har begrenset plass på sikkerhetskopieringsplasseringen. Du frigjør plass ved å slette uønskede filer.

Du kan se følgende detaljer:

Slettede filer

Viser gjeldende og samlet antall filer som er blitt slettet fra sikkerhetskopisettet du har valgt.

Viser følgende detaljer:

• Antallet filer som er i ferd med å fjernes.

• Totalt antall filer i sikkerhetskopisettet.

Sletter fil

Viser plasseringen til filen som er i ferd med å fjernes fra valgt sikkerhetskopisett.

Slette sikkerhetskopisett

Utelate filer og mapper fra sikkerhetskopisett

Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64779957_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 12/10/2011