Sikkerhetsforespørsel

Du bør slå på funksjonen for å sikre dekkende beskyttelse av systemet. Hvis du slår av Norton AntiSpam, blir du mer utsatt for å motta uønskede e-postmeldinger. Sørg alltid for at Norton AntiSpam er slått på. På denne måten beskyttes e-postklienten mot uønsket e-post.

Med Norton AntiSpam kan du kategorisere e-postmeldinger du mottar i e-postprogrammene dine i spam-meldinger og legitim e-post. Den filtrerer legitim e-post til Innboks-mappen og spam-meldinger til spammappen eller mappen for Norton AntiSpam.

Du kan også deaktivere funksjonen midlertidig og angi hvor lenge du vil at funksjonen skal være deaktivert. Når den innstilte tiden er utløpt, aktiveres funksjonen automatisk. Du kan når som helst overstyre innstillingen og slå av funksjonen i Innstillinger-vinduet.

Om Norton AntiSpam

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Om totalbeskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64779817_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/10/2011