Aktiver eller deaktiver varsler for blokkerte angrepssignaturer

Du kan velge å motta et varsel når Beskyttelse mot sårbarhet blokkerer et antatt angrep.

I varselet kan du gjøre ett av følgende:

• Vise detaljer om det blokkerte angrepet.

• Rapportere et feilrapportert angrep.

Alle aktivitetene for Beskyttelse mot sårbarhet blir registrert i vinduet Sikkerhetshistorikk. Oppføringene inneholder informasjon om uautoriserte tilgangsforsøk og andre detaljer.

Du kan aktivere eller deaktivere varsler for alle blokkerte angrep, eller for individuelle angrepssignaturer.

Aktivere eller deaktivere varsler for alle blokkerte angrep

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Beskyttelse mot sårbarhet.

4. I vinduet Beskyttelse mot sårbarhet klikker du på Avansert.

5. I kategorien Avansert gjør ett av følgende:

• For å deaktivere varsler for alle blokkerte angrep, fjerner du avmerkingen for Varsle meg når Beskyttelse mot sårbarhet automatisk blokkerer et angrep.

• For å aktivere varsler for alle blokkerte angrep, velger du Varsle meg når Beskyttelse mot sårbarhet automatisk blokkerer et angrep.

6. Klikk på Fullført.

Aktiver eller deaktiver varsler for individuelle angrepssignaturer

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Beskyttelse mot sårbarhet.

4. I vinduet Beskyttelse mot sårbarhet klikker du på Signaturer.

5. I signaturlisten gjør du ett av følgende:

• For å deaktivere varsler, fjerner du avmerkingen for Vis varsler for denne signaturen.

• For å aktivere varsler, velger du Vis varsler for denne signaturen.

6. Klikk på Fullført.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.