Åpne og lukke Norton-produktet ditt på Mac

Etter at du har installert Norton-produktet, beskytter produktet deg automatisk mot alle typer skadelig programvare og sikrer viktige data. Hvis Norton-produktet oppdager en trussel som krever din oppmerksomhet, vises et varsel som hjelper deg med å løse problemet. Som standard er alle beskyttelsesfunksjoner aktivert, og Norton-produktet overvåker datamaskinen.

Du kan åpne Norton-produktet fra følgende områder:

• Programmer -mappen

• Norton-hurtigmenyen

Du kan ikke lukke Norton-produktet hvis noen dialogbokser eller varsler er åpne.

Åpne Norton-produktet

• Gjør ett av følgende for å åpne Norton-produktet:

• I mappen Programmer klikker du på Norton Security.

• I Mac-menylinjen klikker du på Symantec-ikonet, og deretter på Åpne Norton Security.

Lukk Norton-produktet ditt

1. Lukk alle åpne dialogbokser eller varsler i Norton-produktet.

2. Gjør ett av følgende for å lukke Norton-produktet:

• Klikk på Lukk i Norton-produktets hovedvindu.

• Høyreklikk på Norton-produktet iDokk og velg Avslutt.

• Trykk på ⌘Q.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6477137_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2016