Skann en QR-kode ved å bruke Norton Snap

Bruk Norton Snap for å skanne en QR-kode og finn ut om det er trygt å besøke.

Norton Snap er ikke kompatibel med iOS 11.0 eller nyere.

Skann en QR-kode

1. Start Norton Snap-appen.

2. Trykk på Knips kode.

3. Rett kameraet på enheten mot QR-koden du vil skanne.

Norton Snap bruker kameraets autofokus til å ta bilder og analysere det til det finner en gyldig QR-kode. Når det finner en gyldig kode, viser det QR-kodebildet og piper eller får enheten til å vibrere.

4. Hvis dataene som ble skannet, inneholder en gyldig URL, viser Norton Snap Norton-rangeringen til området. Tapp på Norton-rangering for å se mer informasjon om området.

5. Tapp på Åpne nettsted for å gå til adressen.

6. Hvis du vil dele dette området, tapper du på Del område og velger appen du vil dele med, i rullegardinlisten.

Alternativet for å dele områder er kun tilgjengelig for nettsteder klarert av Norton.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64716352_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 12/10/2017