Skanne en QR-kode med Norton Snap

Skann en QR-kode

1. Start Norton Snap-appen.

2. Tapp på Skann kode.

3. Rett kameraet på enheten mot QR-koden du vil skanne.

Norton Snap bruker kameraets autofokus til å ta bilder og analysere det til det finner en gyldig QR-kode.

4. Når det finner en gyldig kode, viser det QR-kodebildet og piper eller får enheten til å vibrere.

5. Hvis dataene som ble skannet, inneholder en gyldig URL, viser Norton Snap Norton-rangeringen til området. Tapp på Norton-rangering for å se mer informasjon om området.

6. Tapp på Åpne nettsted for å gå til adressen.

7. Hvis du vil dele dette området, tapper du på Del område og velger appen du vil dele med, i rullegardinlisten.

Alternativet for å dele områder er kun tilgjengelig for nettsteder klarert av Norton.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64716352_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sist endret: 05/03/2013