Oppdatere passord for en pålogging

Regelmessig endring av passord til pålogginger medhører i god sikkerhetspraksis. Du kan oppdatere påloggingsinformasjonen i Identity Safe hver gang du endrer passord på websider. Den oppdaterte informasjonen fylles automatisk ut neste gang du besøker websiden som er knyttet til påloggingsinformasjonen.

Du kan også oppdatere den nye påloggingsinformasjon i Identity Safe når du er på websiden. Identity Safe spør deg om du ønsker å oppdatere påloggingsinformasjonen din.

Slik oppdaterer du passord for en pålogging:

1. Gå til websiden du vil endre passordinformasjon for.

2. Fjern passordet som Identity Safe fylte ut automatisk.

3. Skriv inn det nye passordet, og klikk på knappen eller koblingen du bruker for å logge deg på.

4. På menylinjen Lagre nytt passord for påloggingsinformasjonen? klikker du på Lagre.

Lagre påloggingsinfo

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6471216_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/03/2011