Last ned og installer Norton Snap

Norton Snap QR-kodeleserapp er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter. Du kan direkte laste ned og installere Norton Snap på din enhet fra Google Play Store eller Apple App Store.

Norton Snap er ikke kompatibel med iOS 11.0 eller nyere.

Avhengig av enheten din, følg instruksjonene for å laste ned og installere Norton Snap.

Installere Norton Snap på din Android-enhet

1. Start Play Store -appen fra hjemmeskjermen.

2. Søk etter og last ned Norton Snap -appen.

Når nedlastingen er fullført, starter installeringen automatisk.

3. Tapp på Installer for å bekrefte.

4. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne for å starte Norton Snap.

5. Tapp på Godta og start.

For å lese brukerlisensavtalen trykker du på Brukerlisensavtale.

6. Tapp Ferdig.

Installer Norton Snap på din iOS-enhet

1. Start App Store fra springbrettet på din iOS-enhet.

2. Søk etter Norton Snap.

3. Fra søkeresultatene, ved siden av Norton Snap, trykker du på Hent og deretter Installer for å laste ned appen.

4. Når nedlastingen er ferdig, vises Norton Snap -ikonet på enhetens startskjerm. Trykk på Norton Snap -ikonet for å starte appen.

Norton Snap-oppsett er fullført og du kan nå bruke det til å skanne QR-koder.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64691018_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 12/10/2017