Funksjoner i Norton Snap

Norton Snap er en QR-kodeleser som beskytter deg, din mobile enhet og viktige filer mot trusler på Internett ved å advare deg mot skadelige QR-koder og blokkere utrygge webområder før de lastes på enheten.

Norton Snap er ikke kompatibel med iOS 11.0 eller nyere.

Viktige funksjoner og fordeler:

• QR-kodeskanner :

• Skanner automatisk QR-koder og kontrollerer om de er trygge, eller om de fører til falske eller skadelige områder som er laget for å svindle deg

• Kontrollerer sikkerheten til nettsteder før de lastes inn på enheten.

• Norton Safe Web :

• Identifiserer klarerte områder og tar deg rett til dem

• Blokkerer utrygge og falske nettområder og nettfiskingsområder, og stanser nettbaserte trusler før nettleseren engang er lastet inn.

• Viser deg hele nettstedadressen QR-koden fører til, så du kan se se hvor den går før du velger om du vil klikke på den.

• Norton-rangering :

• Med det brukervennlige klassifiseringsikonet kan du se om et område er trygt eller ikke.

• Hvis du klikker på klassifiseringsikonet går du til webområdet til Norton Safe, som gir deg grundig informasjon om området som blant annet opprinnelsesland og hvilke sikkerhetsproblemer som ble funnet.

• Del Snap :

• Sender en rask melding til venner, slik at du kan fortelle dem hvilke områder de bør besøke.

• Du kan dele på flere måter: Gmail, Google Docs, Dropbox, Evernote, Facebook, Google+, Twitter og til og med tekstmelding og andre kodeskannere.