Funksjoner i Norton Snap

Norton Snap er en QR-kodeskanner som beskytter deg, den mobile enheten og alt som er viktig på den, mot nettbaserte trusler, ved å advare deg om farlige QR-koder og blokkere usikre nettsted før de lastes inn på enheten.

Viktige funksjoner og fordeler:

• QR-kodeskanner :

• Skanner automatisk QR-koder og kontrollerer om de er trygge, eller om de fører til falske eller skadelige områder som er laget for å svindle deg

• Kontrollerer sikkerheten til nettsteder før de lastes inn på enheten.

• Norton Safe Web :

• Identifiserer klarerte områder og tar deg rett til dem

• Blokkerer utrygge og falske nettområder og nettfiskingsområder, og stanser nettbaserte trusler før nettleseren engang er lastet inn.

• Viser deg hele nettstedadressen QR-koden fører til, så du kan se se hvor den går før du velger om du vil klikke på den.

• Norton-rangering :

• Lettlest rangeringsikon som forteller deg om et område er trygt.

• Ved å klikke på rangeringsikonet, kan du åpne Norton Safe Web-nettstedet, som gir deg inngående informasjon om området, inkludert landet det er fra og eventuelle sikkerhetsproblemer som er funnet der.

• Del Snap :

• Sender en kort melding til vennene dine hvis du vil vise dem et webområde de bør besøke.

• Du kan dele på flere måter: Gmail, Google Docs, Dropbox, Evernote, Facebook, Google+, Twitter og til og med tekstmelding og andre kodeskannere.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64690996_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x, iOS 6.x, iOS 5.x, iOS 4.x
Sist endret: 25/03/2013