Opprette et skyhvelv for Norton Password Manager

Skyhvelv gir deg enkel og sikker tilgang til den personlige informasjonen din uansett hvor du befinner deg. Password Manager-data som lagres i skyhvelvet, er tilknyttet Norton-kontoen din. Du får tilgang til Password Manager-data ved hjelp av Norton Password Manager-klienten eller -nettstedet, eller fra Norton-produkter som støtter Norton Password Manager.

Symantec lagrer ikke hvelvpassordet. Bare du kjenner til dette passordet. Dette betyr at ingen, ikke engang Symantec, kan se dataene i hvelvet. Hvis du glemmer hvelvpassordet, kan ikke Symantec tilbakestille eller hente det for deg. Du trenger bare å slette det eksisterende hvelvet, og opprette et nytt. I slike tilfeller bruker vi passordet til Norton-kontoen for å bekrefte forespørselen om å slette hvelvet. Hvis du har sikkerhetskopiert Password Manager-data, kan du importere dataene når du oppretter et nytt hvelv. Du kan aktivere funksjonen Automatisk sikkerhetskopiering hvis du vil opprette sikkerhetskopier av hvelvet automatisk.

Du kan bare opprette ett skyhvelv for hver Norton-konto. På Mac kan du ikke importere eller eksportere hvelvdata.

Slik oppretter du et skyhvelv i Norton Password Manager-klienten på Windows eller Mac

Fra juni 2017 er den frittstående versjonen av Norton Password Manager ikke lenger tilgjengelig for nedlasting for nye brukere. Funksjonen Norton Password Manager tilbys fortsatt sammen med våre Norton-sikkerhetsprodukter. Du finner mer informasjon på Norton Online Store.

1. Klikk på Norton Password Manager -ikonet på skrivebordet eller oppgavelinjen i Windows.

2. I vinduet Logg på eller opprett konto skriver du inn e-postadressen din og klikker på Neste.

Hvis du ikke har en Norton-konto, vil Password Manager automatisk omdirigere deg til vinduet Opprett en Norton-konto, der du kan opprette en ny konto.

3. Skriv inn passordet til Norton-kontoen i vinduet Logg på og klikk på Logg på.

4. Skriv inn et hvelvpassord som overholder de omtalte retningslinjene, i vinduet Hvelvopprettelse: Hvelvpassord og klikk på Neste.

5. I vinduet Hvelvopprettelse: bekreft passord skriver du inn passordet på nytt for å bekrefte, og klikker Neste.

6. I vinduet Hvelvopprettelse: bekreft passord skriver du inn passordet på nytt for å bekrefte, og klikker Neste.

Hvelvpassordet kan ikke tilbakestilles, så du bør bruke et hint som kan hjelpe deg med å huske passordet.

7. I vinduet Oppsett fullført! gjør du ett av følgende:

• Hvis du ikke har noen data å importere, klikker du på Fullfør.

• Hvis du har hvelvdata eller en CSV-fil du har eksportert tidligere, klikker du på Importer for å legge dem til i det nye hvelvet.

Alternativet Importer/Eksporter er kun tilgjengelig i Windows.

Slik oppretter du et skyhvelv i Norton Password Manager-appen på Android eller iOS

1. På startskjermen eller applikasjonskjermen, tapper du på ikonet Norton Password Manager.

2. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen i Logg på -vinduet.

3. Tapp på Logg på og følg instruksjonene på skjermen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v64621170_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/08/2018