Opprette Norton Identity Safe-skyhvelv

Skyhvelv tilbyr enkel og trygg tilgang til din personlige informasjon fra hele verden. Du kan opprette et skyhvelv fra Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Identity Safe-klient og lagre dine Identity Safe-data. Identity Safe-data som lagres i skyhvelvet er tilknyttet din Norton-konto. Du har tilgang til Identity Safe-data med Norton Identity Safe-klient eller -nettsted, samt med Norton-produkter som støtter Identity Safe.

Symantec lagrer ikke hvelvpassordet. Det er bare du som vet det. Dette betyr at ingen, ikke engang Symantec, kan se dataene i hvelvet. Dersom du glemmer hvelvpassordet, kan ikke Symantec tilbakestille det eller gjenopprette det. Du trenger bare å slette det eksisterende hvelvet, og opprette et nytt. I slike tilfeller bruker vi passordet til Norton-kontoen for å validere forespørselen om å slette hvelvet. Dersom du har sikkerhetskopiert Identity Safe-data, kan dataene importeres når du oppretter et nytt hvelv. Du kan aktivere funksjonen automatisk sikkerhetskopiering for å opprette sikkerhetskopier av hvelvet automatisk.

Du kan kun opprette ett skyhvelv per Norton-konto. På Mac kan du ikke importere eller eksportere hvelvdata.

Slik oppretter du et skyhvelv i Norton Identity Safe-klient på Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. I vinduet Logg på eller opprett konto skriver du inn e-postadressen din og klikker på Neste.

Hvis du har en Norton-konto vil Identity Safe sende deg automatisk videre til vinduet Opprett din Norton-konto for å opprette en ny konto.

3. I vinduet Logg på skriver du inn passordet til Norton-kontoer og klikker på Logg på.

4. I Hvelvopprettelse: Hvelvpassord skriver du inn et hvelvpassord som samsvarer med de nevnte retningslinjene og klikker på Neste.

5. I vinduet Hvelvopprettelse: bekreft passord skriver du inn passordet på nytt for å bekrefte, og klikker Neste.

6. I vinduet Hvelvopprettelse: bekreft passord skriver du inn passordet på nytt for å bekrefte, og klikker Neste.

Hvelvpassordet kan ikke tilbakestilles, så du bør bruke et hint som hjelper deg til å huske passordet.

7. I vinduet Oppsett fullført! gjør du ett av følgende:

• Hvis du ikke har noen data å importere, klikker du på Fullfør.

• Hvis du har tidligere eksporterte hvelvdata eller en CSV-fil, klikker du på Importer for å legge dem til i det nye hvelvet.

Alternativet Importer/Eksporter er kun tilgjengelig i Windows.

Slik oppretter du et skyhvelv i Norton Identity Safe-app på Android eller iOS

1. På startskjermen eller applikasjonskjermen, tapper du på ikonet Norton Identity Safe.

2. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen i Logg på -vinduet.

3. Tapp på Logg på og følg instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64621170_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/10/2015