Feilmelding (8920,1234): «Norton LiveUpdate kunne ikke installere en oppdatering»

TRINN 1

Kjør LiveUpdate etter 24 timer

• Denne feilen kan skyldes et midlertidig problem med LiveUpdate-serverne. Dette problemet blir håndtert snarest. Vent 24 timer, og kjør så LiveUpdate igjen.

Du vil kanskje se denne feilen når du kjører LiveUpdate manuelt. LiveUpdate laster ned disse oppdateringene automatisk, og disse er ofte allerede installert innen du har kjørt LiveUpdate manuelt igjen.

Hvis virusdefinisjonene er utdaterte, kan du bruke Intelligent Updater til å oppdatere dem.

TRINN 2

Sjekk datoen for virusdefinisjonene

1. Start Norton.

2. I hovedvinduet Under du er beskyttet, sjekker du tidspunktet ved siden av Beskyttelsesoppdateringer.

3. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis det er mindre enn ett døgn til, venter du 24 timer før du kjører LiveUpdate.

• Hvis det er mer enn ett døgn til, går du til trinn 3 for å oppdatere virusdefinisjonene med Intelligent Updater.

TRINN 3

Oppdater virusdefinisjonene med Intelligent Updater

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Du må kjenne til Norton-produktets navn og versjonsnummer og Windows-versjon for å velge riktig definisjonsoppsett.

3. Last ned riktig definisjonssett avhengig av Windows- og Norton-versjonen.

Norton-produkt-versjon

Windows 32-biters plattform

Windows 64-biters plattform

22.9

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 og 22.8

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 og eldre

f.eks. 20170126- 020- v5i32.exe

f.eks. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

6. I vinduet Symantec Intelligent Updater klikker du på Ja for å fortsette.

7. Når Intelligent Updater har oppdatert definisjonene, klikker du på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64566894_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2017