Meldingen «Bekreft kjøpet»

Når du kjøper et Norton-produkt fra Norton Online Store, blir du bedt om å angi e-postadressen og passordet. Hvis du angir feil Norton-kontopassord, kan ikke ordren lagres på kontoen. Du vil bli bedt om å lagre denne bestillingen når du logger deg på Norton-kontoen din.

Hvis du ser en melding som ber deg om å bekrefte et kjøp når du logger deg på Norton, klikker du på en av de følgende koblingene som best beskriver din situasjon:

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64541725_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Sist endret: 04/09/2017