Feil: (8921,229) "Kunne ikke koble til Norton LiveUpdate-serveren. Sjekk Internett-forbindelsen»

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kontroller datoen for virusdefinisjonene

1. Start Norton-produktet.

2. Kontroller datoen ved siden av Beskyttelsesoppdateringer i hovedvinduet under Du er beskyttet.

3. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis det er mindre enn ett døgn til, venter du 24 timer før du kjører LiveUpdate.

• Hvis det er mer enn ett døgn til, går du til trinn 2 for å oppdatere virusdefinisjonene med Intelligent Updater.

TRINN 2

Oppdatere virusdefinisjoner med Intelligent Updater

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Du må kjenne til Norton-produktets navn og versjonsnummer og Windows-versjon for å velge riktig definisjonsoppsett.

3. Last ned riktig definisjonsoppsett i forhold til Windowsversjon og Norton-produktversjon.

Norton-produkt-versjon

Windows 32-biters plattform

Windows 64-biters plattform

22.9

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 og 22.8

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 og eldre

f.eks. 20170126- 020- v5i32.exe

f.eks. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

6. I vinduet Symantec Intelligent Updater klikker du på Ja for å fortsette.

7. Når Intelligent Updater har oppdatert definisjonene, klikker du på OK.

TRINN 3

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner merket for Inkluder søk etter rootkits (krever at datamaskinen startes på nytt).

8. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64447006_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2017